Donatie aan NSBS via Kalender Waldy Simson 1

De Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname, NSBS, is de eerste stichting die in aanmerking is gekomen voor een donatie via Kalender Waldy Simson 1. De krant verneemt het volgende van de kunstenaar. 

De donatie is bedoeld om een concreet onderwijsproject van de Louis Brailleschool van de stichting te financieren. De gedoneerde middelen zijn gevormd, omdat Simson een afgesproken percentage uit de opbrengst van verkochte exemplaren van de kalender heeft gereserveerd ten behoeve van de NSBS. Ook heeft de groep Vrienden van Waldy Simson, bestaande uit internationale liefhebbers van de kunstzinnige activiteiten van Simson, positief bijgedragen aan de vorming van de gedoneerde middelen. Zeer hartelijk is de dank van Simson aan alle kopers van de kalender die deze donatie mogelijk hebben maken!

Kalender Waldy Simson 1 is geheel in Suriname geproduceerd, is nog minstens vier jaren te gebruiken, staat in het teken van door Simson gemaakte kunst, is een perfect geschenk voor personen en organisaties en een middel bij uitstek om het verrichten van sociaalwerk, dat in Suriname verricht moet worden, te ondersteunen.

Exemplaren van de kalender kunnen, vooral in verband met de drukte rond de afsluiting van het jaar op elk moment via Waldy Simson verkregen worden.  “Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven.”

error: Kopiëren mag niet!