Avond HAVO /VWO-onderwijs mogelijk in district Wanica

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft voorzien in de behoefte om de avondopleiding HAVO-en VWO-onderwijs te starten in het ressort Lelydorp, district Wanica. Het startsein van de opleiding werd maandag gegeven op de Johannes Vrolijkschool 2. 

Boordevol inspiratie en met lofzang begon dominee Michael Persaud de openingsceremonie, aldus de Communicatie Dienst Suriname. Hij zei, dat onderwijs de basis is voor een goed leven.

Natasha Wolff-Soeleman, coördinatrice van de opleiding, heeft benadrukt dat de samenwerking tussen de docenten en studenten van cruciaal belang is om succes te boeken. Zij heette de studenten die zich hebben ingeschreven welkom en wenste ze heel veel succes. “Ik wil jullie bemoedigen om je uiterste best te doen en om je doel te verwezenlijken.”

Waarnemend directrice van het Algemeen Vormend Onderwijs, Gracia Ormskirk, heeft mede namens minister Marie Levens haar felicitaties uitgebracht aan de docenten en studenten. In bemoedigende woorden heeft zij geaccentueerd, dat de moed opgeven geen optie is. De opleiding heeft bewezen bestaansrecht te hebben. Na de toespraak Ormskirk werden lintjes doorgeknipt.

error: Kopiëren mag niet!