38 overtreders avondklok krijgen bestuurlijke boete

Achtendertig overtreders van de avondklok die zich tijdens avondklokuren op straat bevonden en geen geldig dispensatiebewijs konden overleggen aan leden van de zogenoemde Stootgroep van het Korps Politie Suriname, kregen in het weekend van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober een bestuurlijke boete opgelegd.

In de Zwartenhovenbrugstraat, waar er een rouwplechtigheid gaande was, werden de aanwezigen van de plek verwijderd. Ook bij een club te Paramaribo-Noord werden mensen verwijderd.

Verder zijn op twee verschillende locaties mini wegcontroles gehouden. Daarbij werden in totaal 24 personen die verschillende verkeersovertredingen hadden begaan op de bon geslingerd. Voertuigen van 4 automobilisten die niet in het bezit waren van een rijbewijs werden weggesleept naar de berging.

error: Kopiëren mag niet!