LaMarcus Aldridge 48e speler in NBA-geschiedenis die 20.000 punten scoort

De zevenvoudig All-Star LaMarcus Aldridge is de 7e actieve speler die de mijlpaal bereikt, samen met LeBron, Carmelo, Durant, Harden, Westbrook en CP3 ofwel Chris Paul.

Iets meer dan zes maanden geleden, in april, kondigde LaMarcus Aldridge zijn afscheid van de NBA aan vanwege een onregelmatige hartslag. Hij keerde in september terug naar de Brooklyn Nets nadat zijn artsen hem volledig hadden vrijgemaakt om te spelen.

En vrijdagavond 29 oktober, met nog 1:58 te gaan in het derde kwartaal, sloeg de zevenvoudig All-Star een springer van 22 voet om die 20.000ste carrièrepunt te bereiken. Aldridge scoorde 21 punten op 10-uit-16 schieten in Brooklyn’s 105-98 overwinning tegen Indiana.

Aldridge werd de 48e speler in de geschiedenis van de competitie en de zevende actieve speler die 20.000 punten scoorde, naast LeBron James, Carmelo Anthony, Kevin Durant, James Harden, Russell Westbrook en Chris Paul.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: