Manodj Sahai: “Het geestelijk nalatenschap van Pandit Soerdjpal Ramjata is van onschatbare waarde”

Het stoffelijk overschot van Pandit Soerdjpal Ramjatan (89) is donderdag 28 oktober gecremeerd te Weg naar Zee. Daaraan voorafgaand werd er afscheid van hem genomen op zijn woonadres aan de Weg naar Peperpot in het district Commewijne en in het Multifunctioneel Centrum Arya Dewaker aan de Johan Adolf Pengelstraat in Paramaribo.

Guru

De guru Ramjatan werd door meerdere sprekers tijdens de rouwdienst geroemd als een grote zoon van Suriname, die zich als geleerde op maatschappelijk-, sociaal-, godsdienstig- en cultureel gebied heeft onderscheiden.

Nalatenschap

Zijn vriend en districtsgenoot Manodj Sahai: “Een wijs-, trouw persoon, goed- en geliefd mens   is heengegaan. Wij zullen hem missen. Het geestelijk nalatenschap van Pandit Soerdjpal Ramjata is van onschatbare waarde.”

HD

error: Kopiëren mag niet!