Politie: Verongelukte motorrijder (21) was niet aan het stunten

Uit forensisch onderzoek van de politie is komen vast te staan, dat de 21-jarige verongelukte motorrijder Valencio Faerber vrijdagmiddag 22 oktober niet aan het stunten was, toen hij de controle over de motor verloor en hard tegen een stenen muur aan kwam, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdagmiddag 28 oktober.

Omstanders beweerden dat Faerber kort voor het ongeval aan het stunten was op de motorfiets. Dat blijkt niet waar te zijn, aldus de politie.

Na analyse van filmbeelden is de afdeling Forensische Opsporing van de politie tot de conclusie gekomen, dat Faerber de controle over zijn motor niet had verloren, omdat hij daarop aan het stunten was.

Het politieonderzoek met betrekking tot de oorzaak van dit ongeluk duurt voort. Inmiddels is het lichaam van Valencio Faerber in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!