Ministerie van AW&J zoekt representatieve kooppanden

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) is bezig om een duurzame oplossing te realiseren voor het huisvestigingsprobleem waarmee het al geruime tijd kampt. Het betreft in deze kantoor- en werkruimte voor de directoraten Arbeid, Arbeidsinspectie en Jeugdzaken en het Nationaal Jeugd Instituut.

Het ministerie is derhalve op zoek naar (een) kooppand(en) die in totaal 350 medewerkers kunnen herbergen alsmede het kabinet van de minister en de directieleden met hun secretariaten. Het ministerie maakt in zijn panden ook gebruik van vergaderzalen die minimaal 30 man moeten kunnen herbergen. De voorkeur gaat uit naar panden met een ruime parkeergelegenheid.

Bezitters van representatieve kooppanden worden uitgenodigd om hun interesse voor verkoop en overdracht te melden bij het Mministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken, bij de Directeur van Arbeid, dhr. mr. J.L. Belfor via het e-mailadres [email protected] en op het adres Mr. E Brumastraat 52 (Paramaribo).

error: Kopiëren mag niet!