Zo’n 80 automobilisten door motoragenten op de bon geslingerd

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft zondag 24 oktober op verschillende locaties binnen Paramaribo overtredingen waargenomen en verbaliserend opgetreden. In totaal werden zo’n 80 weggebruikers op de bon geslingerd, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagmiddag 27 oktover.

Zes automobilisten werden staande gehouden die niet in het bezit bleken te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. Er werd een boete opgelegd aan zeven automobilisten die hun voertuigen niet hadden verzekerd alvorens zich daarmee op de openbare weg te begeven. Vier autobestuurders kregen een boete voor het handmatig bellen, negentien voor het rijden in een niet gekeurde auto, zesenveertig voor het rijden zonder gordel, twee voor het rijden zonder kentekenplaat en één die met een getinte voorruit reed.

“De politie doet een beroep op alle weggebruikers om zich te houden aan de verkeersregels.’

error: Kopiëren mag niet!