Betrayal Mashup gezongen door Ryan Abdoelaziz en Neelam Matadin

De Surinaamse artiesten Ryan Abdoelaziz en Neelam Matadin zijn een samenwerking aangegaan voor het project genaamd Betrayal Mashup. Het is een mashup geworden met de songs ‘Kya Huwa Tera’, ‘Dil Aisa Kisi’, en ‘Yeh Kya Hua’ terwijl Ryan de Engelse songs ‘Murder she wrote’, ‘She’s a pro’ en ‘Buckle up’ voor zijn deel nam. Hiermee hebben de artiesten nog een productie op hun naam staan. Het is een project als ode aan Arvid Production. Het muzikale gedeelte is in orde gemaakt door Sunny Rambali. De clip opname is gedaan door Sasra Media. Ook de muziekgroepen waarvan de artiesten lid zijn, Freestyle en No Merxi hebben het geheel ondersteund.

De videoclip is gelanceerd op de YouTube channel, Freestyle Music. Neelam is sinds haar 11e jaar actief bezig in de muziekscene.

De zangeres zei het volgende in een gesprek met Dagblad Suriname: “Ik heb altijd een prettige samenwerking gehad met Ryan Abdoelaziz. Het is wel onze eerste videoclip. Maar, we kennen elkaar al jaren uit de muziekscene. We hebben elk onze eigen stijl en samen is dit het resultaat.”

Ryan Abdoelaziz is al 25 jaar bezig in de muziekwereld. Hij zegt over de samenwerking: “Het was leuke ervaring, als Surinaamse artiesten kunnen wij heel veel van elkaar leren. Muziek betekent ook liefde en brengt mensen bij elkaar” aldus Abdoelaziz. Betrayal betekent letterlijk bedrog. De songs in deze mashup zijn origineel van legendarische Indiase artiesten Mohammed Rafi, R.D. Burman en Kishore Kumar. 

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!