Ananya Panday slaat NCB-ondervraging over

Ananya Panday werd gevraagd om maandag 25 oktober voor het Narcotics Control Bureau (NCB) te verschijnen. Ze werd eerder op 21 en 23 oktober zes uur lang door het bureau verhoord. De derde dagvaarding heeft ze echter overgeslagen. Volgens berichten heeft Ananya het bureau laten weten, dat ze om persoonlijke redenen niet kan verschijnen voor verhoor. 

Ananya Panday werd onderdeel van het lopend drugsonderzoek naar cruiseschepen, nadat haar naam opdook in WhatsApp-chats met Aryan Khan, de zoon van Shah Rukh Khan, die momenteel onder gerechtelijke bewaring staat. Het Narcotics Control Bureau (NCB) deed donderdag een inval in haar huis in Bandra.

Volgens berichten toonde de NCB Ananya haar chats met Aryan Khan, waar deze haar vroeg of er regelingen voor drugs konden worden getroffen. Hierop antwoordde Ananya naar verluidt: “Ik zal de zaak ter sprake brengen”. Toen haar werd gevraagd naar de chat, zei Ananya dat ze een grapje maakte met Aryan. De NCB beweerde dat de twee tijdens de chat regelmatig over drugs spraken. Volgens berichten zei Ananya dat ze geen leverancier is en niet weet dat weed en ganja hetzelfde zijn. Ze zei dat haar vrienden het een joint zouden noemen en ze heeft een of twee keer een trekje genomen op bijeenkomsten “.

“Uit de chats die zijn teruggevonden op de mobiele telefoon van Aryan Khan, blijkt dat ze in het jaar 2018-19 driemaal hielp met het leveren van drugs aan Aryan door hem de nummers  van drugsdealers te verstrekken”, vertelden NCB-bronnen aan ANI.

error: Kopiëren mag niet!