50 overtreders avondklok beboet in weekend vrijdagavond 22- tot maandagochtend 25 oktober

De politie heeft in het weekend van vrijdag 22 oktober tot en met de vroege ochtend van maandag 25 oktober vijftig overtreders van de avondklok beboet. Aan deze groep personen, die niet beschikten over een dispensatiebewijs, werd een bestuurlijke boete opgelegd. Dit meldt het Korps Politie Suriname dinsdagmiddag 26 oktober.

De politie heeft op verschillende locaties opgetreden tegen personen die zich niet hielden aan de avondklok Aan de organisatoren die verschillende feesten hebben georganiseerd, werd een bestuurlijke boete van SRD 10.000 opgelegd. Er werden ook geluidsinstallaties door de politie in beslag genomen.

Bij een wegcontrole werd elf personen die verschillende overtredingen hadden begaan, een snelrecht proces-verbaal aangezegd. Vier voertuigen werden weggesleept van personen die hun rijbewijs niet aan de politie konden tonen

error: Kopiëren mag niet!