Vuilnisbelt te Goede Verwachting

Er is een vuilnisbelt aan het ontstaan langs de Goedezorgweg te de Goede Verwachting in het ressort Latour. Buurtbewoners en anderen gaan hun vuil daar dumpen. Het zorgt voor een onhygiënische toestand. Vooral als het begint te regenen dan kan het een probleem worden, omdat die straat en percelen meestal onder water lopen.

Enkele buurtbewoners zijn niet te spreken over dit gedrag van sommigen om daar vuil te dumpen. Dit is ook het gevolg van het feit dat het vuil ook niet regelmatig wordt opgehaald. Het huisvuil moet men ergens kwijt, dus men kiest ervoor om het maar te dumpen langs de straat.

De redactie van Dagblad Suriname heeft contact opgenomen met de afdeling Vuilophaal van het ministerie van Openbare Werken. De toezegging is gedaan dat er gekeken zal worden naar deze situatie. 

VP 

error: Kopiëren mag niet!