Song ‘Enemy’ van de artiesten Cha’iva, I-rich en Jomainy

De artiesten Cha’iva, I-rich en Jomainy zijn een samenwerking aangegaan voor het nummer ‘Enemy’. Cha’iva is al vier jaar bezig in de muziekwereld. De zanger houdt zich bezig met de muziekgenres Dancehall, Trap en Afro, maar zijn focus legt hij meer op Dancehall.

Enemy is het vijfde project waaraan Cha’iva zijn bijdrage heeft geleverd. “Het is mijn eerste project nadat ik ben aangetekend door Badmove Record. Hierna mogen muziekliefhebbers gauw mijn album verwachten. Enemy, het verhaal van dit lied draait om een persoon die goed is met mi, en niet goed kan zijn op een vijand van mij. In dat geval kunnen wij geen vrienden zijn, omdat er anders, om zo uit te drukken, een setup geregeld kan worden”, aldus de artiest in gesprek met Dagblad Suriname.

‘Enemy’ is uitgebracht met een videoclip en is te beluisteren en te bekijken via YouTube en streamingdiensten.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!