“Obstakels ondervindt men binnen elke onderneming, maar dat houdt ons niet tegen om door te gaan”

Jurgen Cairo en zijn vrouw Shanice Cairo zijn de mensen achter ‘Jurshan’s Berliner bollen’. “Wij deden het eerst als bijbaan, maar net voordat Covid er was, begonnen wij full time.” Vóór de Covid-pandemie deden zij aan online shopping (vanaf 2018). Toen de koers enorm hoog werd in januari/februari 2020, waren zij genoodzaakt wat anders te gaan doen, om zo hun verplichtingen na te komen. 

“We zijn toen begonnen met het verkopen van bollen, cake en snacks langs de straat vanuit onze auto met een paraplu en een reclamebordje. Het was gauw geslaagd vanwege de lockdowns. Men kon niet naar het werk en velen waren thuis met de kids. Het kwam goed uit voor velen, om lekker een uitje te maken voor een pakje bol, snacks of cake. We kregen dagelijks positieve feedback van klanten die zeer tevreden waren en soms weken achter ons zaten om wat te kunnen kopen. Want we waren haast elke dag heel snel uitverkocht. Velen zijn tot heden nog steeds klanten van ons. Ook vanwege de goede service die wij bieden.”

Het echtpaar adverteert haar producten via de Facebookpagina ‘Jurshan’s Berliner bollen’. Op dit moment hebben zij ongeveer 25.000 volgers, terwijl zij gestart waren met nog geen 10.000 volgers. “Dus de groei binnen een jaar van Covid is enorm.”

“Obstakels ondervindt men binnen elke onderneming, maar dat houdt ons niet tegen om door te gaan. We zijn gelovige mensen en doen niets zonder eerst de God van de bijbel te raadplegen voor zijn begeleiding, wijsheid en richting.” Jurgen en Shanice hebben daarom de volgende boodschap aan mensen die nog terughoudend zijn om hun eigen onderneming te starten: “Alles is mogelijk voor wie gelooft. Geloof in God, maar ook in u zelf. Wie u ook bent of wat u ook wil doen, ga ervoor! Kijk niet naar mensen of de omstandigheden, maar doe het met geloof dan zal het zeker lukken. Makkelijk zal het niet zijn, maar het is mogelijk!”

SK

error: Kopiëren mag niet!