Wegen Kronenburg aangepakt na public-private partnership

De wegen te Kronenburg in het district Commewijne zijn aangepakt. Kronenburg is een plaats aan de rechteroever van de Commewijnerivier. Het betreft een public-private aanpak. Het Rode Kruis heeft 175 m3 base corse gedoneerd. Het ministerie van Openbare Werken (OW) Commewijne en de minister van OW, Riad Nurmohamed, zijn ingekomen met 100 liter diesel en de bewoners zijn ingekomen met tractoren, graafmachine en mankracht om de deplorabele wegen te herstellen. Dit vertelt Ingrid Karta-Bink, voormalig parlementariër en ex-districtscommissaris, aan Dagblad Suriname.

De burgerparticipatie is heel goed, stelt zij. De burgers hebben nu een tussentijdse oplossing, maar zij wachten op de grote aanpak van OW zelf. “Speciale dank gaat uit naar onder andere ondernemer Rocky Baldew en Chirmoti, de coordinator OW Commewijne”, stelt Karta-Bink. 

Laarwijk wacht ook op OW. Het is ook alleen bereikbaar via water net als Kroonenburg en ligt aan de overkant van Domburg.

error: Kopiëren mag niet!