Laatste groet aan Arvinesh Sahai, de motor achter ARVID Production

Gisteren, donderdag 21 oktober, is afscheid genomen van de 30-jarige Arvinesh Sahai. Het is een muzikale laatste groet geworden. Het geheel was te volgen via een live stream. Diverse mensen uit de muziekscene hebben een woordje gericht aan de aanwezigen. Verder werden toepasselijke songs ten gehore gebracht.

“Hij is en was en blijft een levensgenieter. Arvinesh jij zult voortleven in ons hart”, zei één van de sprekers. De Surinaamse artiesten Sharwien Tedjoe en Rohid Chedie hebben als eerbetoon, een speciaal project gedaan voor hun broeder Arvinesh Sahai. De zangers hebben het nummer “Duniya Se Jaane Wale Jaan” op 20 oktober uitgebracht. “Het is een spoed project geweest met Devin beats, Sandeep. De recording is gedaan bij Master Viroe. Dit project omdat het bekend is hoeveel Sahai heeft betekend voor vele in de muziekscene zowel nationaal als internationaal”, zegt Tedjoe in gesprek met Dagblad Suriname. Zodoende is afscheid genomen van nog een geliefd persoon in de muziekwereld. 

Arvinesh Sahai was onder de naam ARVID Production heel actief bezig met muziek. Hij was de manager van Bhaitak Power, deel van Insane Creations en had veel betrokkenheid bij muziekformatie The Eeagles. De welbekende SkyFest op Ramada Rooftop deed hij gezamenlijk met Dhiradj Soekhai. In het dagelijks leven, zoon, broer en medewerker bij Suribet NV. 

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!