Aap in centrum van Delhi, India, gooit man dood met baksteen

Een aap heeft een man doodgegooid met een baksteen. De willekeurige aanval vond plaats in Nabi Karim in het centrum van Delhi, zo berichten diverse media in India. Mohammad Kurbaan, 30, verkocht tassen in een winkel in de buurt en was op weg om materialen te kopen toen hij werd geraakt door een baksteen, aldus de politie.

De steen werd door een aap gegooid vanaf de tweede verdieping van een nabijgelegen gebouw, zo hebben ambtenaren bekendgemaakt.

Kurbaan liep een ernstige verwonding op en zakte in elkaar. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht waar hij dood werd verklaard.

Tijdens hun onderzoek ontdekte de politie dat de steen toebehoorde aan een huiseigenaar die twee stenen op zijn watertank hield om te voorkomen dat apen hem zouden openen. De politie ontdekte dat een groep apen beide stenen had verwijderd. Een werd in de buurt opzij gesmeten, de andere werd van het gebouw geslingerd – en raakte het slachtoffer.

Kurbaan laat zijn vrouw en een vijfjarig kind achter..

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: