SÂVI wil muziekgenre R&B een podium geven in Suriname

De Surinaamse artiest SÂVI heeft in de maand januari zijn EP gelanceerd. De krant verneemt het volgende van de zanger. 

“Ik heb heel veel positieve reacties gekregen en dat voelde echt goed aan, want ik heb heel hard gewerkt en geïnvesteerd aan deze plaat. Ik heb net enkele negatieve reacties gekregen. De meeste zeiden dat je geen R&B muziek moet maken want je gaat niet bekend worden. Je moet kaboela of trap muziek maken, want dat is nu in. Hierbij wil ik aangeven voor mij gaat het niet om bekendheid. Ik maak muziek die ik voel, ik ga nimmer forceren om een nummer te maken dat nu in is. Als ik ooit commerciële lied moet maken, moet het vanzelf gaan. Als artiest vooral ervan bewust dat in Suriname, maar ik zal mijn uiterste best doen om het te laten lukken. Ik kan dit niet alleen, we moeten het samen doen. Hoe kan jij een bijdrage leveren, heel simpel als volgt. Abonneer nu op AmourNoirMusic Youtube kanaal, en volg hun op alle sociale media kanalen. Vergeet SÂVI niet op spotify te volgen. Ik geloof, eens zullen we volle zalen vullen met alleen R&B artiesten” aldus de zanger in een gesprek. 

SÂVI is al meer jaar vier jaar actief in de muziekwereld. De EP van de zanger is genaamd King of R&B. Dit maakt zeker duidelijk wat betreft de interesse van de artiest voor het muziekgenre. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!