Wolfsburg van trainer Van Bommel met 3-1 onderuit in Salzburg

Wolfsburg leed woensdag zijn eerste nederlaag in de Champions League, nadat de twee vorige wedstrijden in een gelijkspel waren geëindigd. Van Bommels ploeg wist na de uitstekende seizoenstart de laatste zeven officiële duels niet meer te winnen.

Salzburg kwam in eigen huis al na drie minuten op voorsprong. De negentienjarige Duitser Karim Adeyemi tikte van dichtbij binnen. Een kwartier later maakte de ploeg van Van Bommel gelijk via Lukas Nmecha, die de met het coronavirus besmette Nederlander Wout Weghorst verving in de spits.

Halverwege de tweede helft kwam Salzburg dankzij Noah Okafor opnieuw op voorsprong. Hij tikte binnen na een hoekschop. Een kwartier voor tijd scoorde de Zwitserse spits wederom van dichtbij na een corner.

In dezelfde groep speelde Sevilla voor de derde keer gelijk. De Spanjaarden kwamen op bezoek bij Lille OSC niet verder dan 0-0. 

Stand groep G

  • 1. Red Bull Salzburg 3-7 (6-3)
  • 2. Sevilla 3-3 (2-2)
  • 3. Lille OSC 3-2 (1-2)
  • 4. VfL Wolfsburg 3-2 (2-4)
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: