Ronaldo zorgt voor miraculeuze 3-2 winst Manchester United tegen Atalanta in Champions League

Na een sensationele avond op Old Trafford stapte Cristiano Ronaldo net als vorige maand tegen Villarreal wéér als winnaar van het veld in de Champions League. Manchester United stond bij rust nog met 2-0 achter, maar won wel, opnieuw door een late goal van de Portugees (3-2). 

Het was voor Ronaldo zijn 300ste officiële wedstrijd in het shirt van Manchester United, dat zaterdag in de competitie nog verloor van Leicester City. Ook nu leek het mis te gaan. Atalanta leidde bij rust met twee treffers verschil.

Na een kwartier kon de Kroatische middenvelder Mario Pasalic de bal van dichtbij binnentikken. Teun Koopmeiners gaf de assist bij de tweede treffer. De oud-speler van het Nederlandse AZ Alkmaar legde de bal uit een hoekschop op het hoofd van Merih Demiral. Naast Koopmeiners had ook mede-international Marten de Roon een basisplaats.

Manchester United knokte zich in de tweede helft terug. Marcus Rashford zorgde in de 53e minuut voor de aansluitingstreffer en Harry Maguire maakte een kwartier voor tijd gelijk: 2-2. Het laatste woord was daarna aan Ronaldo. 

In dezelfde poule won Villarreal bij Young Boys: 1-4. 

Na drie speelronden is Manchester United met 6 punten koploper, gevolgd door Villarreal (4), Atalanta (4) en Young Boys (3).

error: Kopiëren mag niet!