Rochana Balgobind haar nieuwe song is een Bhojpuri track

De Nederlandse zangeres Rochana Balgobind heeft weer een videoclip op haar naam staan. Het is dit keer een Bhojpuri nummer genaamd “Matak Chalungi”. Dit project is gedaan door het label waar de 16-jarige sinds kort is getekend, “Saregama Records”.

Het muzikale gedeelte en de videoclip zijn verzorgd door Sunny-R. De opnames van de videoclip zijn gedaan op een zeer bekende Tik Tok locatie in Nederland. De plek werd speciaal na de sluiting afgehuurd.

Rochana en haar producer Sunny-R vonden dat dit nummer het wel waard was. “Matak Chalungi” heeft op YouTube binnen vier dagen namelijk 50.000 views behaald. Het nummer is ook te beluisteren op alle streaming platformen. Enkele andere songs van de zangeres zijn The Chutney Caribbean Mashup, The Chutney Caribbean Mashup 2, Raat Kali. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!