Echtpaar Pershad-Ramkhelawansing viert gouden huwelijk

Het echtpaar Pershad-Ramkhelawansing heeft op 16 oktober het feit mogen gedenken dat ze 50 jaar zijn getrouwd, zo bericht het Burger Informatie Centrum van Paramaribo Zuidwest.

Het echtpaar mocht uit handen van districtssecretaris Margaret Wijngaarde, die districtscommissaris Fulgence Javinde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Echtgenoot Dewdath Pershad werd op 30 december 1950 geboren in het district Suriname.Hij heeft 35 jaar gewerkt bij Bruynzeel N.V. en 12 jaar voor de Chinese vereniging Kong Ngie Tong Sang.                       

Echtgenote Chanderwatie Pershad-Ramkhelawansing zag het levenslicht op 5 februari in het district Suriname. Het echtpaar heeft vier zonen en twee kleinkinderen. Zij belijden het christen geloof en geven aan met veel geduld, liefde, respect voor elkaar en de kracht en genade van de almachtige vijftig jaar huwelijk te hebben bereikt.

error: Kopiëren mag niet!