Liverpool in Champions League met 2-3 te sterk voor Atlético Madrid

Liverpool is er dinsdag in groep B van de Champions League in geslaagd bij Atlético Madrid de drie punten in de wacht te slepen. De Engelsen gaven een 0-2-voorsprong uit handen, maar wonnen alsnog met 2-3. In dezelfde groep boekte FC Porto een belangrijke zege op AC Milan: 1-0.

Liverpool kende een voortvarende start en stond binnen een kwartier al op 0-2 voorsprong. In minuut 8 was het Mohamed Salah die de bal met wat geluk binnen schoot. Naby Keïta verdubbelde de marge vijf minuten later door vanaf de rand van het strafschopgebied raak te schieten.

Maar, Antoine Griezmann tekende na twintig minuten voor de aansluitingstreffer en een kwartier daarna schoot hij ook de 2-2.

Griezmann werd dat aan het begin van de tweede helft met rood van het veld gestuurd, nadat hij met een ye hooh been in het gezicht van Roberto Firmino kwam.

Salah mocht een kwartier voor tijd vanaf 11 meter de 2-3 scoren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: