Song ‘Speeltoneel’ van muziekformatie New Style

Het nummer ‘Speeltoneel’ is recent uitgebracht via het YouTube channel New Style Music. ‘Speeltoneel’ is volledig geschreven door de voorzanger van de band Romario “BOTO” Cooman, maar geïnspireerd door eeb van zijn grote idolen die jammer genoeg niet meer onder ons is, namelijk wijlen Paul Nyon. Hij was voorzanger van de bekende kaseko groep van Nederland Young Cosje.

Het nummer is voor 5% opgenomen in het Nederlands en het ander deel in Surinaams. De song is een volledige New Style song met het intro dat al eens was gezongen door Paul Nyon. Het nummer is gearrangeerd opgenomen gemixt en gemasterd bij TMG studio.

“De videoclip is opgenomen door BOSSIMAGE. Het is nu een uitdaging om muziekproducties volledig met video uit te brengen, omdat het financiële aspect ook zwaar meetelt, maar gelukkig hebben wij trouwe partners die tot nu toe klaar staan voor sponsoring. Het is voor nu moeilijk om legaal live muziek ten gehore te brengen zodat de band kan verdienen, dus proberen wij onze streaming platforms te boosten zodat veel meer mensen ons muziek kunnen streamen. Voor dit jaar staat de release van de volgende songs in de planning, Mi Naw Kii Mo Ft Jonas, Mi No Wani Musu Wani (Pae & Mae)- New Style en Toe Bangoe Nengre Ft Tranga Rugie.”

“Onze grootste droom is om de kaskawi muziekgenre wereldwijd te promoten en groter gaan door tenminste 1 grote hit song te hebben op internationale radio’s. New Style bestaat inmiddels al 7 jaren. De muziekgroep telt 17 leden en heeft intussen al 6 tours gemaakt naar het buitenland waaronder 4 keer naar Nederland, 1 keer België (Hoogstratenfestival 2016) en 1 keer richting Curaçao”, aldus de manager.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!