Jacqueline Fernandez slaat voor de derde keer dagvaarding over in Rs. 200 crore afpersingszaak

Actrice Jacqueline Fernandez sloeg op 16 oktober voor de tweede opeenvolgende dag de dagvaarding over die tegen haar was uitgevaardigd door de Directie Handhaving (ED) in verband met de Rs. 200 crore afpersingszaak met oplichter Sukesh Chandrasekhar. Dit is de derde keer dat ze haar ondervraging in deze zaak overslaat.

Volgens bronnen liet de actrice de onderzoekers weten dat ze vanwege een aantal professionele verplichtingen niet zou kunnen deelnemen aan het onderzoek. Eerder hadden de ambtenaren haar gevraagd om maandag te verschijnen.

Vrijdag had de actrice de ambtenaren verzocht haar verhoor uit te stellen tot de eerste week van volgende maand. De ambtenaren wilden haar echter onmiddellijk ondervragen, maar in een last-minute gesprek vertelde Jacqueline de ED-functionarissen dat ze vrijdag niet zou kunnen verschijnen vanwege een aantal onvermijdelijke omstandigheden.

Actrices Jacqueline Fernandez en Nora Fatehi zijn donderdag door de ED gedagvaard voor verhoor in verband met een witwaszaak die was aangespannen tegen oplichter Sukesh Chandrasekhar. Volgens de bronnen onderzoekt het bureau of er een financiële transactie is geweest tussen oplichter Sukesh Chandrasekhar en Jacqueline en Nora Fatehi.

Eerder had de ED de verklaring van Jacqueline in audio opgenomen in augustus en september in verband met de zaak. In haar eerste verklaring zou ze de onderzoekers hebben verteld dat ze ook het slachtoffer was van Sukesh en ontkende ze enig vergrijp. Sukesh Chandrashekhar, zijn vrouw Leena en zes anderen in hechtenis bij ED.

error: Kopiëren mag niet!