Brooklyn Nets heeft Kyrie Irving niet nodig om kampioen te worden

De Brooklyn Nets kunnen voorlopig niet rekenen op Kyrie Irving. De spelverdeler wil zich niet tegen Covid-19 laten vaccineren en heeft zichzelf daardoor buitenspel gezet. Maar zijn de Nets ook zonder Irving sterk genoeg om een gooi te doen naar de titel?

“Een heel moeilijke vraag om op te antwoorden”, zeggen commentatoren in de VS, aldus de Belgische sportnieuwswebsite Sporza.be maandag 18 oktober.

“Op zich zouden ze hem wel nodig hebben, omdat er veel ongelooflijk sterke teams zijn in de NBA. De Nets hebben met Kevin Durant, James Harden en Kyrie Irving drie supersterren. Bovendien maakt Kyrie Irving die ploeg ook ongelooflijk veel sterker. Als die drie samen spelen, beschikken de Nets over een geweldige vuurkracht. Dat is eigenlijk buitenaards. Wat moet je daartegen doen als tegenstander? Je kunt hen gewoon niet stoppen. Vorig jaar hebben  ze zonder Irving  in de play-offs ook wel bijna de uiteindelijke kampioen verslagen, met een halve James Harden. Als ze volledig zijn, zijn ze op papier onverslaanbaar. Het is de meest uitgebalanceerde ploeg, met de meeste vuurkracht en de meeste kwaliteit. Dus ook zonder Irving kunnen de Nets kampioen worden.” 

error: Kopiëren mag niet!