Raymond Ramnarine zingt ‘Kya Hua Tera Wada’

‘Muziek is altijd een geschenk voor mijn mensen’

Een razend populaire song vandaag de dag is ‘Tujhe Suraj’ van de artiesten Raymond Ramnarine en Rakesh Yankaran. De leadzanger van de Chutney Soca Band Dil-e-Nadan, Raymond Ramnarine ,heeft wederom nieuws voor alle muziekliefhebbers.

De zanger uit Trinidad en Tobago heeft de release gehad van zijn nieuwe song ‘Kya Hua Tera Wada’. Het nummer is uitgebracht met een videoclip en is te bekijken via YouTube en streamingdiensten.

In een gesprek met Dagblad Suriname zegt de zanger: “Van Raymond Da Music Boss uit Trinidad en Tobago aan al mijn Surinamers. Veel plezier met de nieuwe release ‘Kya Huwa Tera Wada’. Na de hit ‘Tujhe Suraj’ is dit het volgende cadeau voor de mensen. Het nummer is opgenomen en geproduceerd in Bakyard Studio. Mijn muziek is altijd een geschenk voor mijn mensen.”

De artiest heeft vorig jaar zijn Bollywood debuut gemaakt met zijn song ‘Khone Lage’ die is geproduceerd door de Aman Moroney. Ramnarine heeft voor de komst van de Ciovid-pandemie ook optredens gehad in Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!