Ramlal Shiwa gaat Suriname vertegenwoordigen in India

Mister Model of the Universe 2021 verkiezing 

Ramlal Shiwa is heel actief bezig in de modellenwereld. De Surinamer is aan het voorbereiden om ons land internationaal te mogen vertegenwoordigen. Shiwa is 23 jaar, student, vriendelijk, spontaan, behulpzaam, gedreven persoon en een echte doorzetter. Van beroep is hij model, make-up artiest, acteur en Social Media Influencer. Hij heeft mogen acteren in een Surinaams film genaamd “Terug” en in Halloween horror Night 2019 en 2020. Hij heeft ook shoots gedaan, reclame mogen maken voor verschillende bedrijven. 

Ramlal heeft altijd een passie gehad voor mode en fashion als model.  “Om model te worden heb jij een goed management nodig. Dat management zag hij alleen bij Genetic model. Mensen wisten mij te overhalen met woorden als, ‘Shiwa je hebt een heel strakke look, waarom doe jij niet aan modelling’. Zodoende ben ik al drie jaar aangesloten bij Genetic model. Verder heb ik een culturele achtergrond en zelf maanden lang mentaal en fysiek getraind” aldus Shiwa

Genetic Models in Suriname geeft mee dat Shiwa al geruime tijd door verschillende coaches en begeleiders wordt getraind voor de competitie. Het is een hele eer dat hij Suriname zal vertegenwoordigen tijdens de editie van Mister Model of the Universe 2021 in Mumbai, India. Vanwege de Corona pandemie werden de activiteiten rond het verkiezingstraject aangetast. De organisatie achter Mister model of the Universe Suriname is enthousiast dat de competitie hervat zal worden. Na overleg met verschillende experts en coaches is de keus gevallen op Ramlal Shiwa. Genetic Models  heeft alle geloof en vertrouwen dat hij Suriname op waardige wijze zal uitdragen.

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!