Prashant Ramjatan viert verjaardag met release van coversong

De Surinaamse zanger Prashant Ramjatan bekend van de muziekformatie The Juniors weet altijd harten te overwinnen met zijn songs. Hij mag vandaag nog een jaar bijtellen bij zijn leeftijd en ook de release van zijn nieuwe cover song heeft op vrijdag 15 oktober plaatsgevonden.

Het is een project in samenwerking met N-Joy Music. Devin, John Clay, en Sallo hebben ook hun bijdrage geleverd aan dit project.  De cover van het nummer ‘Dil De Diya’ is in het bijzonder bestemd voor alle lovers. Dit is ook bij vermeld tijdens de aankondiging van de release. Het is origineel een lied uit de film Masti en gezongen door Anand Raj Anand. 

“Elke keer als ik weer voor het publiek sta is voor mij het beste moment. Ik zing ‘from the heart’ en wanneer dat lied een ander hart raakt is dat voor mij namelijk allermooiste moment. En uiteraard ook elke keer als ik een compliment uit het diepste van het hart krijg” zei Ramjatan in een interview betreffende zijn mooiste moment in de muziekwereld. 

Hij is al zeker 31 jaren actief bezig in de muziekscene. Behalve artiest is Prashant namelijk Facility Manager in s’Lands Hospitaal, vader en echtgenoot in het dagelijks leven. Namens directie en personeel van Dagblad Suriname ook de felicitaties aan Ramjatan. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!