Nieuw NBA-seizoen start dinsdag 19 oktober

Het nieuwe seizoen van de NBA-competitie begint dinsdag 19 oktober met twee topwedstrijden. Kampioen Milwaukee Bucks neemt het op tegen de Brooklyn Nets in de Eastern Conference en Los Angeles Lakers tegen Golden State Warriors in de Western Conference.

Zoals elk seizoen reserveert de NBA niet alleen topwedstrijden voor de openingsdag, maar ook op Christmas Day-speeldag. Op 25 december spelen de Nets, met sterspelers Kevin Durant, Kyrie Irving en James Harden, tegen de Lakers van LeBron James, Anthony Davis en Russell Westbrook.

Andere interessante kerstwedstrijden zijn die tussen Dallas Mavericks van Luka Doncic en de Utah Jazz van Rudy Gobert en Donovan Mitchell én die tussen de Boston Celtics en de Milwaukee Bucks.

De All Star game staat op 20 februari 2022 op het programma in Cleveland. Het reguliere seizoen eindigt op 10 april 2022.Tussen 12 en 15 april staan de eventuele beslissingswedstrijden gepland. De play-offs starten dan op 16 april.Komende vrijdag maakt de NBA het volledig programma bekend.

error: Kopiëren mag niet!