Actrice Richa Chadha verwijdert Twitter van haar telefoon

Actrice Richa Chadha deelde onlangs op Twitter mee, dat ze de app voor social media van haar telefoon zou verwijderen, omdat deze te veel gif veroorzaakt. Ze deelde een korte tweet met de tekst: “Deze app van mijn telefoon verwijderen.  Kost te veel, is giftig. Doei.”

Haar afscheidsaankondiging liet haar fans op de microblogsite achter en vroegen de actrice om het platform niet te verlaten. Een gebruiker zei: “Doe dit alsjeblieft niet. Er zijn maar heel weinig verstandige stemmen op dit platform”, terwijl meerdere mensen zeiden, dat ze het leuk zouden vinden als de actrice op Twitter zou blijven, omdat ze haar steunen.

In een eerder interview met Times of India had de actrice onthuld, hoe ze trollen aanpakt op sociale mediaplatforms. “Het kan me echt niet schelen. De mensen die trollen en negativiteit verspreiden zijn lafaards. Het raakt me meestal niet. Ik reageer alleen als ik van iemand een voorbeeld wil maken of als ik in de file sta”, had de acteur destijds gezegd.

Op het werkfront werd Richa Chadha voor het laatst gezien in de Voot-webserie Candy. Ze heeft de film Abhi Toh Party Shuru Hui Hai in de wacht gesleept.

error: Kopiëren mag niet!