Katimo Rosinah Katinem viert haar 100ste verjaardag

De Surinaamse Katimo Rosinah Katinem is zondag 100 jaar geworden. Het Burger Informatie Centrum van het Commissariaat Wanica Zuid-Oost bericht, dat de jarige een bloemstuk, een kaart en een ingelijste foto in ontvangst mocht nemen. De middelen die gepaard gaan bij zo’n verjaardag worden overgemaakt op een bankrekeningnummer opgegeven door de dochter van Katimo.

Mevrouw Katimo Rosinah Katinem is geboren in het district Commewijne op 10 oktober 1921. Zij was gehuwd met Wardi S., die haar helaas is voorgegaan. Z

ij is moeder van 2 zoons en 3 dochters en had altijd de zorg over het gezin. Daarnaast is zij rijk aan 27 kleinkinderen, 57 achterkleinkinderen en 37 achterachterkleinkinderen. Eén van de mooie momenten in haar leven was, dat ondanks de financiële situatie waarin zij leefde, het haar is gelukt om de kinderen naar school te sturen.

error: Kopiëren mag niet!