5-jarige Redainele lanceert song “Vrij van School”

De 5-jarige Redaineley “Dai Dai” Ceeder heeft nu al een videoclip om haar naam staan. Zij is de dochter van de bekende producer “The Gboss” Banel en Eurodice Ceeder. Haar vader, Roberto ‘The Gboss’ Banel., zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat Redaineley haar eerste Freestyle song heeft uitgebracht.

De 5-jarige weet al dat zij later veel met muziek en dans wil gaan doen. Voor de fun werd haar song opgenomen met als titel “Vrij van School”. Het is een trap/rap nummer over kleuters die vrij zijn van school en niks anders doen dan slapen en spelen, omdat ze vrij zijn van school. De productie werd gedaan door WeDemBossMusic en de video door YoungMike. De clip is inmiddels al op YouTube en de song is ook al geïntroduceerd op de diverse radiostations. 

Voor de ouders van Redaineley is het van belang dat ze haar school op de eerste  plaats zet, de rest zal natuurlijk ondersteund worden.

Roberto The Gboss Banel verkreeg bekendheid met vele hits die hij heeft gescoord met topartiesten in Suriname zoals Newstyle, Nisha Madaran, APTIJT, JacksonBlaai, Psycho. In juli van dit jaar kwam zijn broer te overlijden en Dai Dai die woonachtig is in Nederland kwam de begrafenis bijwonen met de zusters van Gboss. “Alvorens haar vertrek als 3-jarige was ze lid van The Myztikalz dus ze hield al van dansen en muziek maar, het feit dat ze kon Freestylen was een complete verrassing voor mij toen ik dat hoorde op de dag dat ik haar meenam naar de studio”, aldus Banel. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!