Stichting BBAO en buurtbewoners geven Fatimaschool schoonmaakbeurt

Met de start van het nieuwe schooljaar hebben stichting BBAO (Belangen Behartiging Abrabroki en Omgeving) en buurtbewoners gezamenlijk het initiatief genomen om dit keer de Fatimaschool een schoonmaaktbeurt te geven. Ze zijn zich ervan bewust, dat de kinderen van vandaag de toekomst van morgen zijn. Vandaar dat ze met z’n allen een bijzondere bijdrage hebben geleverd, zodat de kinderen in een milieuvriendelijke omgeving onderwijs kunnen genieten. 

Ook de brandweer, op wie zij een beroep hadden gedaan, heeft een bijdrage geleverd aan de schoonmaakbeurt. Dit stelden zij heel erg op prijs. Er zijn maaiwerkzaamheden verricht, er is gebezemd en geharkt. Verder zijn de riolen ontdaan van petflessen en zand.

De afgelopen jaren hebben zij opgemerkt, dat de eenheid onder de buurtbewoners is gaan groeien en dat maakt dat ze gezamenlijk meer kunnen doen voor hun buurt en omgeving. Dit initiatief zullen ze blijven continueren, waarbij geldt dat ze steeds weer zullen kiezen voor een andere school in de buurt.

SK

error: Kopiëren mag niet!