Song in Kawina muziekgenre door Danni Minino

Zanger Danni Minino heeft nog een videoclip op zijn naam staan. ‘Ride Or Die’ is een lied in samenwerking met Surinaamse top producer WESTLAND (Jim Westfa).  “Ride Or Die” wordt in de liefdeswereld vertaald als “Door alles Heen” en is bestemd voor een persoon die door alles heen met jou meegaat.

“Ook eigen levenservaringen hebben ervoor gezorgd dat dit lied is uitgekomen. Een ieder heeft/had weleens zo een Ride Or Die Persoon die door dik en dun met je bleef” aldus de zanger.  

Als artiest van Javaanse afkomst heeft hij dit keer het Kawina muziekgenre uitgeprobeerd. Hij is al zeker vier jaar bezig in de muziekwereld. Enkele andere songs van Danni Minino zijn, ‘Leven Als Dit’, ‘Kiezen’, ‘Over’. Alle producties, songs van de artiest zijn te bekijken via YouTube en streamingdiensten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!