Gospelzangeres Brigietta Kuisch lanceert nieuw videoclip

Speciale productie voor Dag van de Marrons

, Wewe Ni Alpha Na Omega (Medley cover) is de naam van de nieuwste videoclip van gospelzangeres Brigietta Kuisch. De zangeres vertelt dat in de videoclip de kijker wordt meegenomen naar de natuur in Suriname, maar ook naar een ander deel van het prachtige Kenia.

“Met dit lied beschrijven we Gods grootheid en trouw in aspect van ons leven. Hij is het begin en het einde en in alle dingen verdient Hij alle Glorie en Eer. Ik en mijn  wederhelft hebben een hele goede band met de geliefden van ons in Afrika. Dit nummer is heel speciaal, zodoende wil ik het marron gemeenschap zegenen met dit lied. Delen van dit song zijn in Moengo en Kenia (Afrika) opgenomen. En onze creolen hebben hun roots daar, zij zijn afkomstig uit Afrika”, aldus de zangeres.

De videoclip is al te bekijken via YouTube en streamingdiensten. De gospelzangeres is al sinds haar 11e jaar actief bezig met zang. Ze heeft recent twee covers uitgebracht en belooft meer videoclips te lanceren. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!