CBB-kantoren Brokopondo niet afgebouwd

De  hulpkantoren van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) te Brokopondo centrum en Brownsweg zijn niet afgebouwd. In 2013, tijdens de regering Bouterse-I, is men gestart met de bouw van deze kantoren. De bedoeling was om een eigen gebouw te hebben op deze plaatsen met het oog op een effectieve en efficiëntere dienstverlening. Op beide plaatsen zijn de huidige kantoren gevestigd in ruimtes van het commissariaat Brokopondo. De ruimtes zijn zeer krap en dat maakt dat de werksituatie voor de medewerkers niet zo prettig is. 

Maar na acht jaren zijn de kantoren niet afgebouwd en staan ze te verrotten in hun onafgebouwde staat. Dit is het zoveelste bewijs van kapitaalvernietiging in dit land. 

Minister van Binnenlandse Zaken Bronto Somohardjo en de directrice van het CBB Anastatia Kanapé-Pokie waren niet bereikbaar voor een reactie. 

VP 

error: Kopiëren mag niet!