Automobilist (41) rijdt tegen pand aan Hermitageweg en overlijdt ter plaatse

De 41-jarige automobilist Avinash Malhoe is in de vroege ochtend van zondag 10 oktober bij een eenzijdig verkeersongeval op de Hermitageweg ter plaatse overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname zondagavond.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg omstreeks 01.00 uur de melding dat een auto tegen een pand aan de Hermitageweg was gereden. Agenten troffen Malhoe aan, die niet aanspreekbaar was, in zijn auto. Bij aankomst van de ambulance vertoonde het verkeersslachtoffer geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens verklaringen van ooggetuigen reed de man met een zeer hoge snelheid over de weg. Hij kwam vanuit de richting van de Tweede Rijweg en reed in de richting van de Kasabaholoweg. Op een bepaald moment raakte hij ter hoogte van een rijstbedrijf van de weg en kwam tegen het pand aan. De roldeur van het pand heeft schade opgelopen.

Het lichaam van Avinash is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!