Mike Z lanceert eigen geschreven song “Ki Hai Tera Plan”

De Nederlandse artiest Mike Z (39 jaar) van half Surinaams-Hindoestaanse en half-Pakistaanse afkomst heeft zijn eigen geschreven nummer uitgebracht. Het nummer heet “Ki Hai Tera Plan”. De muziek en video zijn wederom weer gemaakt door de internationale artiest en producer “Sunny-R”.

Het nummer is te vinden op Youtube en op 32 streaming platformen.

Mike Z is vooral bekend om zijn Bollywood Mashups die hij op hoog niveau qua beeldmateriaal heeft opgenomen in Spanje. Ditmaal heeft hij er voor gekozen om dit nummer van hem weer op te nemen in Spanje. Mike Z vond het een spannende uitdaging om een eigen nummer te schrijven. Hij hoopt dat dit nummer vooral Engeland zal bereiken.

Het nummer is gezongen in de talen Urdu gemixt met Punjabi. Mike Z zal in de aankomende tijd veel muziek uitbrengen. Hij is te volgen op Facebook, Instagram en zijn Youtube kanaal.

error: Kopiëren mag niet!