Jongeren in Commewijne laten zich vaccineren

Jongeren van het district Commewijne hebben zich zaterdag laten vaccineren met het Pfizer-vaccin op het terrein van Krama’s Place, in het ressort Tamanredjo op Commewijne. Het betrof daar de tweede vaccinatie-activiteit. Voorafgaand hieraan was via diverse social mediakanalen iedereen vanaf 12 jaar opgeroepen zich te laten inente. Vóór 12.00 uur hadden meer dan 200 jongeren zich gemeld, aldus de Communicatie Dienst Suriname.

Hakiem Lalmahomed, initiatiefnemer en coördinator van de vaccinatiecampagne, acht het van belang dat jongeren zich laten vaccineren tegen Covid-19. “Ons onderwijs, de jeugd en de toekomst zijn belangrijk,’’ zegt Lalmahomed met het oog op de start van het nieuwe schooljaar komende maandag.

De initiatiefnemer heeft ondersteuning gehad van de VHP-parlementariërs Roy Mohan en Soerjani Mingoen-Karijomenawi, ressortraadsleden van Commewijne, de Vereniging Jongeren Commewijne en VHP-jongeren Commewijne. 

error: Kopiëren mag niet!