Bekendmaking afdeling Rijbewijzen Korps Politie Suriname

De afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname maakt bekend, dat de drie maanden pilotproject, waarin haar dienstverlening aan de samenleving tot 16.30 uur mogelijk was, is afgesloten. Vanaf maandag 11 oktober zijn de openingstijden voor het aanvragen, verlengen en ophalen van rijbewijzen weer van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 14.00 uur en op de zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Aanvragen van rijtoestemmingen en Internationale rijbewijzen vinden uitsluitend plaats op de maandag, woensdag en vrijdag van 07.30 uur tot 14.00 uur.

Zij die zich nog niet hebben gemeld, worden opgeroepen hun rijbewijs op te halen. Voor een snelle en vlotte afhandeling wordt men gevraagd haar/zijn naam op de website te controleren of te bellen met het telefoonnummer 402158.

error: Kopiëren mag niet!