Herstelwerkzaamheden aan Martin Luther Kingweg

De Martin Luther Kingweg, bekend als Highway, is een belangrijke verbindingsweg die het noorden verbindt met het zuiden. Het wegdek verkeert deels in een slechte staat. Naar aanleiding hiervan is besloten deze uit eigen beheer spoedig aan te pakken. Onder toezicht van het ministerie van Openbare Werken (OW) worden dezer dagen herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het wegdek. De werkzaamheden vinden in de avonduren plaats en worden uitgevoerd door Kuldipsingh Infra N.V.

De afdeling Wegen van het ministerie van Openbare Werken, tevens directievoerder, geeft aan dat de herstelwerkzaamheden een dringend karakter hebben.

De wegstrekking Tout Lui Faut Kanaal- en de Latourweg, met een totale lengte van 4 kilometer wordt nu aangepakt. Het herstel zal gefaseerd moeten plaatsvinden om de doorstroom van het verkeer niet extra te vertragen, vandaar dat gekozen is om in de avonduren te werken. De aannemer voert de werkzaamheden elke avond uit van acht uur tot de volgende ochtend zes uur.

In de eerste fase worden de scheuren en eventuele kuilen in het wegdek van de rijbaan gedicht waarna een slijtlaag wordt aangebracht. In de tweede fase zullen dezelfde werkzaamheden worden uitgevoerd op het rijwielpad.

Het project dat maandag 4 oktober van start is gegaan, zal ruim vier weken in beslag nemen. Weggebruikers wordt gevraagd om de aanwijzingen middels verkeersborden en door fysieke verkeersregelaars strikt te blijven volgen gedurende de werkzaamheden.

error: Kopiëren mag niet!