Mensen dumpen hun vuil aan de Ireneweg

Er is een vuilnisbelt aan het ontstaan aan de Ireneweg. De Ireneweg is een zijstraat van de Vredeslustweg 2 in het district Wanica. Deze vuilnisbelt is op een leegstaand perceel in de straat.

Buurtbewoners en anderen dumpen daar hun vuil. Het zorgt voor een onhygiënische toestand in de omgeving. Vooral als het begint te regenen dan kan het een probleem worden, omdat die straat en percelen meestal onder water lopen.

Enkele buurtbewoners zijn niet te spreken over dit gedrag van sommigen om daar vuil te dumpen. Dit is ook het gevolg van het feit, dat het vuil ook niet regelmatig wordt opgehaald. Het huisvuil moet ergens kwijt, dus men kiest ervoor om het maar te dumpen op een leegstaand perceel, dat overigens ook niet wordt onderhouden.

De redactie van Dagblad Suriname heeft contact opgenomen met de afdeling Vuilophaal van het ministerie van Openbare Werken. De toezegging is gedaan, dat gekeken zal worden naar deze situatie. 

VP

error: Kopiëren mag niet!