Slechte staat Parweshweg, zijstraat Welgedacht C weg

De bewoners van de Parweshweg, een zijstraat van de Welgedacht C weg in het district Wanica, zijn de situatie beu. Deze weg verkeert al jaren in een deplorabele staat.

In het begin werd de weg onderhouden door de verkavelaar, maar sinds het is overgenomen door de overheid is er geen sprake meer van onderhoud. Vooral in de regentijd is het een ramp voor de bewoners. De weg verandert dan letterlijk in een modderpoel. Verkeer kan dan de weg niet in. Men moet voertuigen op de hoek laten met alle risico van autoinbraken. 

Ook in deze droge tijd zijn er diepe kuilen in de weg. Er wordt geen enkele hulp ontvangen van de overheid om de weg aan te pakken. Vaak is aangeklopt bij het ministerie van Openbare Werken en het commissariaat, maar zonder resultaat, aldus de zeer gebelgde buurtbewoners. 

VP

error: Kopiëren mag niet!