Atmosoerodjo Kevin promoot en verkoopt producten van het merk Mustika Ratu

De Surinamer Atmosoerodjo Kevin is heel actief bezig in de modellenwereld. Hij vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname.

Atmosoerodjo Kevin

Kevin is 25 jaar en student van de Janssen & Partners Hogeschool van Suriname, met als studie richting ICT-Management. Verder is hij werkzaam als Office Manager binnen een IT & Software bedrijf. Atmosoerodjo heeft ook zijn onderneming en verzorgt runway workshops en of pageant workshops.

In 2018 werd hij benoemd tot Mister Grand Suriname, waarna hij de kans kreeg om Suriname te vertegenwoordigen in Brazilië, tijdens de Mister Grand International pageant en kwam hij terug met de subtitel “Mister Grand International America”. Hij heeft ons land ook in Portugal vertegenwoordigd tijdens de Mister Star Universe pageant. Bij de laatste kwam hij terug met de titels Mr. Photogenic, Mr. Congeniality, Best National Costume, 1st Runner Up Mr. Star Universe en is benoemd tot de eerste Mr. Top Model Star Universe. “Zowel pageants als runways behoren tot mijn identiteit, maar ik kan absoluut veel meer dan dat”, benadrukt Kevin

Mustika Ratu

Mustika Ratu is een Indonesisch schoonheidsbedrijf, dat is opgericht in 1975 door mevrouw Mooryati Soedibyo, die geboren is in het Surakarta Royale Paleis. Het product Mustika Ratu wordt gezien als de brug tussen de culturele waarden en de moderne levensstijl. De producten worden op traditionele oude paleisrecepten gemaakt, rekening houdend met de veranderde levensstijlen en wereldwijde kennis. Het bedrijf biedt een variatie aan verschillende herbal gebaseerde gezondheids- en cosmetische producten, maar ook verschillende traditionele kruidendranken.

Mustika Ratu heeft de Internationale markt kunnen doorbreken in landen als Canada, VS, China en Irak. Door de jaren heen geschiedenis geschreven te hebben in de koninklijke cosmetica en lichaamsverzorgingsproducten, draagt Mustika Ratu de internationaal bekende slogan: “Het erven van de traditionele gezondheid en schoonheidverzorgingsgeheimen, van de Koninklijke Prinsessen”. 

Kevin is op 24 juli 2021 een samenwerking aangegaan met Mustika Ratu Suriname onder leiding van Sylvani Munshi, die al 11 jaar schoonheidsspecialiste is. Het begon allemaal eerst met het krijgen van de verschillende producten van Mustika Ratu Suriname om deze vervolgens zelf uit te proberen en het eind resultaat kritisch te beoordelen.

“Doordat het eind resultaat mij verbaasde, begon ik dan leuke korte video´’s te maken over de producten, hoe de verschillende producten gebruikt moeten worden en natuurlijk ook waarvoor zij bestemd zijn. Ik kreeg goede feedback en toen kwam de vraag van Sylvani: “Kevin, wil jij niet beginnen met de verkoop van de verschillende producten van Mustika Ratu? Als jij interesse hebt hierin, meld mij dan zal ik het voor jou regelen.” Sprake van aarzelen was er helemaal niet en ik ging akkoord met de samenwerking.” 

In 2010 vond Sylvani als schoonheidsspecialiste dat er niet genoeg cosmetica en of gezichtsproducten van een (1) merk in Suriname waren. Zij is naar Indonesië gegaan om verder onderzoek te doen naar Mustika Ratu en ook is zij de opleidingen gaan volgen betreffende de verschillende herbal producten. Na dit gedaan te hebben, heeft zij besloten om de verschillende herbal Mustika Ratu spullen naar Suriname te brengen, welke al 5 jaren gaande is en tot nu toe nog steeds een groot succes is in Suriname, aldus Atmosoerodjo Kevin. 

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!