Ondernemer stopt dief door zijn auto te vernielen

De politie van bureau Latour heeft afgelopen vrijdag M.M. en de ondernemer R.N. aangehouden. M.M. wordt verdacht van diefstal en de ondernemer van vernieling van de auto van M. Dit meldt het Korps Politie Suriname maandag 4 oktober.

M.M. reed vrijdag met zijn auto een bedrijfsterrein op om machineonderdelen te stelen. Hij werd echter op heterdaad betrapt door de eigenaar, die de politie inschakelde. De verdachte probeerde in een auto weg te rijden, maar werd door de ondernemer tegengehouden door het de auto te vernielen. 

Gearriveerde agenten hielden ter plekke zowel de verdachte als de ondernemer aan. 

Op camerabeelden is te zien dat M.M., een bekende van de politie, op twee verschillende dagen met hetzelfde voertuig het terrein was opgereden voor het plegen van diefstal. Op de derde dag werd hij betrapt door de eigenaar. 

Beide mannen werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na de schade te hebben vergoed is de ondernemer dezelfde dag na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl M.M. door de politie in verzekering is gesteld.

error: Kopiëren mag niet!