Slechte service Godo-vestiging te Atjoni

De cliënten van Godo in het Boven Surinamegebied zijn niet te spreken over de service van deze bank naar hen toe. Voor alle banktransacties, zoals opname en storting van gelden, moet altijd eerst toestemming verleend worden door het hoofdkantoor in Paramaribo. 

Dat houdt in dat de medewerkers van Atjoni eerst moeten bellen voordat zo’n transactie uitgevoerd mag worden. Het komt daardoor vaak voor, dat cliënten urenlang moeten wachten, want niet altijd lukt het om het hoofdkantoor direct aan de telefoon te krijgen. 

“Soms lukt het gewoon niet om je bankzaken te doen voor die dag, omdat er geen contact kan worden gemaakt. De kassa, er is er maar één, sluit om half twee ‘s middags, waardoor veel mensen niet kunnen worden geholpen op een dag. Dan moet je onverrichter zake terugkeren. 

Mensen moeten SRD 500 tot 800 retour betalen om naar Atjoni te reizen voor bankzaken en dan is de kans dus groot dat je niet geholpen wordt vanwege allerlei bureaucratische processen”, zegt een man uit het gebied.

De redactie van Dagblad Suriname heeft tevergeefs geprobeerd een reactie te krijgen van het hoofdkantoor van Godo in Paramaribo. 

VP 

error: Kopiëren mag niet!