Vijf verdachten van diefstal met geweld aangehouden

De politie heeft donderdag 23 september op diverse locaties in Paramaribo en op een locatie te Wanica vijf verdachten van diefstal met geweld aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname. Het gaat om A.L. (61), V.D. (29), C.L. (38), de 39-jarige M.W. (39) en de 21-jarige jongen S.D.

Bij hun aanhouding zijn op de verdachten aangetroffen telefoons, breekwerktuigen, vier gascilinders, een uitschuifbare ladder en een anderhalve slof sigaret. 

Twee voertuigen waarmee deze bende zich verplaatste zijn, evenals de aangetroffen goederen, door de politie in beslag genomen. Eén van de voertuigen was voorzien van een gestolen kentekenplaat. 

Na hun aanhouding zijn de verdachten allen overgedragen aan rechercheurs van Recherche Regio Midden.

De jongste verdachte bleek na te zijn verhoord niets te maken te hebben met de zaak en werd na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl de overige vier, die trouwens bekenden zijn van de politie, hangende het onderzoek in verzekering zijn gesteld.

error: Kopiëren mag niet!