Kunal Kapoor vertegenwoordigt India op het Tashkent International Film Festival met andere acteurs

Kunal Kapoor berijdt de laatste tijd het hoge paard met een succesvol OTT-debuut met de show ‘The Empire’, het publiek heeft lof over zijn prestaties in de show. Toen ging zijn tweede OTT-show, Ankahi Kahaniyan, in première waarvoor hij ook in overvloed werd geprezen.

Kunal is momenteel in Tasjkent en vertegenwoordigt India en de Bollywood-industrie op het Tashkent International Film Festival met andere acteurs. De acteur gaat internationaal en zal in het gezelschap zijn van een aantal echt geweldige acteurs, zoals Huma Qureshi, Aditi Rao Hydari, Gulshan Grover, Richa Chadha en Boman Irani.

Het filmfestival is een 2-3 daagse aangelegenheid, waarvoor Kunal samen met andere acteurs uit Bollywood wordt uitgenodigd.

Op het werkfront heeft Kunal enkele onaangekondigde projecten waar hij momenteel aan werkt.

Binnenkort kondigt de acteur ook zijn debuutproductie-venture aan, waarmee hij Shiva Keshavan zal presenteren, een langverwachte biopic. Kunal gelooft ook in filantropisch werk en is de oprichter van Ketto, een non-gouvernementele organisatie.

error: Kopiëren mag niet!