Drie jaguars mogelijk gespot in een boom langs Kwattaweg….

De politie van het bureau Kwatta kreeg donderdagochtend 30 september omstreeks half negen de melding dat drie jaguars in een Mira udu boom aan de Kwattaweg, ter hoogte van de vierde Rijweg, waren gesignaleerd.

Agenten gingen voor onderzoek naar de locatie en bij aankomst bleken de jaguars niet in de boom te zijn.

De dieren kunnen een gevaar vormen voor de gemeenschap. Aan omwonenden wordt het verzoek gedaan om extra alert te zijn en bij het zien van de dieren zich direct terug te trekken en de politie in te schakelen. 

Gelet op het feit dat het om een beschermde diersoort gaat, mag niet op ze worden gejaagd. Via het Command Center zijn jachtopzieners ingeschakeld voor het treffen van verdere maatregelen.

error: Kopiëren mag niet!